dimarts, 15 de gener del 2013

Recompte de firmes a Balears

Ja hem fet un recompte de les firmes recollides per donar suport al conveni British Council – Ministeri d'Educació, en coodinació amb la “Plataforma Nacional de Ampas British”, i aquestos són els resultats:
  • CEIP Sa Graduada (Maó): 1.095
  • IES Cap de Llevant (Maó): 361
  • IES Llorenç Garcias i Font (Artà): 1.046
  • Balears: 2.502


Tot un èxit amb el poc de temps en el que hem dut a terme la campanya. Per aquest motiu volem donar la enhorabona i moltíssimes gràcies a tothom.

Us informarem del recompte a nivell estatal en el moment tinguem dades.

dilluns, 14 de gener del 2013

Arriben noticies des de Conselleria

De moment, arriben bones notícies des de la Conselleria. Amb els temps que corren no volem caure en l'optimisme. El que avui és blanc, demà es negre; ho veim a diari.

No obstant aquesta introducció, el que ens ha arribat és de moment positiu, perquè sembla que la Conselleria d'Educació hi és per la renovació del conveni British - Ministeri en les mateixes condicions que fins ara, i perquè la Conselleria hi seria per la seua aplicació als 4 centres  de les Illes Balears. 
Adjuntem dues cartes de Conselleria amb aquestes qüestions, la primera dirigida als directors i directores dels 4 centres, i la segona la que va adreçar al Ministeri recollint les reivindicacions nostres.